Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí-Pátek: 8 - 17 hodin
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
10.10.2021
VÝSLEDKOVÉ TABULE DERBY + 2 sady dresů LEGEA ZDARMA !!!
Toto je nejoblíbenější časomíra určená převážně pro amatérské kluby. K této tabuli lze připojit adaptér na autobaterii 12 V,bezdrátové dálkové ovládán... číst celé
22.03.2021
RUGBY a JOMA pro rok 2021
Pro rok 2021 JOMA připravila spoustu novinek. Největší novinkou bude spolupráce s Raagbyovou reprezentací Španělska. Joma v nové sezóně nabízí nové mo... číst celé
11.12.2020
NOVÝ MÍČ ADIDAS CONEXT 21 PRO
Tak a je to tu ! Nový zápasový míč od Adidasu CONEXT 21 PRO máme na našem shopu SKLADEM ! Nový design,nová konstrukce, prostě bomba. Jestli ještě nemá... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zasílání novinek
E-sporting týmový specialista

Jsme sportovní obchod zaměřený na kolektivní míčové sporty.  

Zajistíme pro váš tým kompletní sevis s individuálním přístupem.

Oblékneme vás od hlavy až k patě. 

Nabízíme značky JOMA, MEVA, LEGEA, ADIDAS, GATORADE a mnoho dalších.

Velmi rádi Vám se vším poradíme.
📧 obchod@e-sporting.cz
📞 + 420 737 200 336
🤝 preferujete osobní schůzku?
     Není problém, jsme tu pro Vás

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas  E-SPORTING.CZ,zastoupené p. Petrem Dvořákem,  se sídlem Šiškova 1227/7 Praha 8 IČ 87587718 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 30 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@e-sporting.cz  s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Akce, slevové kódy a novinky zasíláme zdarma

                                   

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz