Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
12.11.2019
NOVÉ LÉKÁRNY SELECT !!!
Úplně nový koncept lékáren představila zn. SELECT. Nové modely menších lékáren MINI i lékáren JUNIOR. Jedná se sportovní tašky upravené pro potřeby m... číst celé
29.10.2019
ZAVLAŽOVACÍ VOZÍK REMO,AKCE DO 20.12.2019
Pohyblivý zavlažovací vozík REMO 3T pro fotbalové a ostatní sportovní trávníky je ideálním řešením závlahy fotbalových hřišť pro kluby s menším rozpoč... číst celé
22.09.2019
TRÉNINKOVÉ SKLÁDACÍ BRANKY !!!
Přinášíme Vám další novinku letošního roku a tou jsou skládací tréninkové branky STAR ! Snadná montáž i demontáž a skvělá stabilita jsou hlavní předn... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zasílání novinek !!!
Týmový specialista !!!

Jsme sportovní obchod zaměřený na kolektivní míčové sporty.  

Zajistíme pro váš tým kompletní sevis s individuálním přístupem !!! 

Oblékneme vás od hlavy až k patě. 

Můžete vybírat např. ze zn. JOMA, MEVA, LEGEA, ADIDAS, GATORADE atd....

V případě vašeho zájmu stačí napsat na obchod@e-sporting.cz, nebo zavolat na 737 200 336 a domluvit si schůzku.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas  E-SPORTING.CZ,zastoupené p. Petrem Dvořákem,  se sídlem Šiškova 1227/7 Praha 8 IČ 87587718 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 30 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@e-sporting.cz  s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

                                   

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz