Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí-Pátek: 8 - 17 hodin
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.03.2021
RUGBY a JOMA pro rok 2021
Pro rok 2021 JOMA připravila spoustu novinek. Největší novinkou bude spolupráce s Raagbyovou reprezentací Španělska. Joma v nové sezóně nabízí nové mo... číst celé
11.12.2020
NOVÝ MÍČ ADIDAS CONEXT 21 PRO
Tak a je to tu ! Nový zápasový míč od Adidasu CONEXT 21 PRO máme na našem shopu SKLADEM ! Nový design,nová konstrukce, prostě bomba. Jestli ještě nemá... číst celé
08.12.2020
POSLEDNÍ KUSY
V kategorii jsou pro vás připravené poslení kousky za super ceny !!! Připravili jsme pro vás výprodej za skvělé ceny, vše skladem s garancí dodání do ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zasílání novinek
E-sporting týmový specialista

Jsme sportovní obchod zaměřený na kolektivní míčové sporty.  

Zajistíme pro váš tým kompletní sevis s individuálním přístupem.

Oblékneme vás od hlavy až k patě. 

Nabízíme značky JOMA, MEVA, LEGEA, ADIDAS, GATORADE a mnoho dalších.

Velmi rádi Vám se vším poradíme.
📧 obchod@e-sporting.cz
📞 + 420 737 200 336
🤝 preferujete osobní schůzku?
     Není problém, jsme tu pro Vás

  1. Úvod
  2. JAK NAKUPOVAT
  3. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

V souladu se zák.č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, zák. č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů, v platném znění, a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES

Správce osobních údajů

Společnost  E-SPORTING.CZ se sídlem Šiškova 1227/7 Praha 8, identifikační číslo: 87587718 (dále jen „správce“) Vás tímto v souladu s čl. 12 GDPR informuje o zpracování Vašich osobních údajů a o Vašich právech.

Rozsah zpracování osobních údajů

Osobní údaje jsou zpracovány v rozsahu, v jakém je příslušný subjekt údajů správci poskytl, a to v souvislosti s uzavřením smluvního či jiného právního vztahu se správcem, nebo které správce shromáždil jinak a zpracovává je v souladu s platnými právními předpisy či k plnění zákonných povinností správce.

Zdroje osobních údajů

Přímo od subjektů údajů (e-maily, telefon, chat, webové stránky, kontaktní formulář na webu, sociální sítě, vizitky aj.)

Veřejně přístupné rejstříky, seznamy a evidence (např. obchodní rejstřík, živnostenský rejstřík, katastr nemovitostí, veřejný telefonní seznam apod.)

Kategorie osobních údajů, které jsou předmětem zpracování

Adresní a identifikační údaje sloužící k jednoznačné a nezaměnitelné identifikaci subjektu údajů (např. jméno, příjmení, titul, příp. rodné číslo, datum narození, adresa trvalého pobytu, IČ, DIČ) a údaje umožňující kontakt se subjektem údajů (kontaktní údaje – např. kontaktní adresa, číslo telefonu, číslo faxu, e-mailová adresa a jiné obdobné informace)

Popisné údaje (např. bankovní spojení)

Další údaje nezbytné pro plnění smlouvy

Údaje poskytnuté nad rámec příslušných zákonů zpracovávané v rámci uděleného souhlasu ze strany subjektu údajů (zpracování fotografií, použití osobních údajů za účelem personálních řízení aj.)

Použití osobních údajů

Použití osobních údajů je vždy v souladu s důvodem jejich shromáždění nebo z důvodů jiných právních nároků.

Doba zpracování osobních údajů

V souladu se lhůtami uvedenými v příslušných smlouvách, ve spisovém a skartačním řádu správce či v příslušných právních předpisech jde o dobu nezbytně nutnou k zajištění práv a povinností plynoucích jak ze závazkového vztahu, tak i z příslušných právních předpisů, a následně po dobu maximálně 10 let od ukončení smluvního vztahu.

Zabezpečení osobních údajů

Správce dbá na zabezpečení osobních údajů. Osobní údaje jsou chráněny před neoprávněným použitím, přístupem či prozrazením.

Změny prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů

Společnost E-SPORTING.CZ si vyhrazuje právo příležitostně toto prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů aktualizovat. U každé revize bude uvedeno datum „poslední aktualizace“.

Kontakt

Dotazy k ochraně osobních údajů směřujte na níže uvedené kontakty:

e-mail: …obchod@e-sporting.cz

tel. + 420 737 200 336

Akce, slevové kódy a novinky zasíláme zdarma

                                   

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz