Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
12.11.2019
NOVÉ LÉKÁRNY SELECT !!!
Úplně nový koncept lékáren představila zn. SELECT. Nové modely menších lékáren MINI i lékáren JUNIOR. Jedná se sportovní tašky upravené pro potřeby m... číst celé
29.10.2019
ZAVLAŽOVACÍ VOZÍK REMO,AKCE DO 20.12.2019
Pohyblivý zavlažovací vozík REMO 3T pro fotbalové a ostatní sportovní trávníky je ideálním řešením závlahy fotbalových hřišť pro kluby s menším rozpoč... číst celé
22.09.2019
TRÉNINKOVÉ SKLÁDACÍ BRANKY !!!
Přinášíme Vám další novinku letošního roku a tou jsou skládací tréninkové branky STAR ! Snadná montáž i demontáž a skvělá stabilita jsou hlavní předn... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zasílání novinek !!!
Týmový specialista !!!

Jsme sportovní obchod zaměřený na kolektivní míčové sporty.  

Zajistíme pro váš tým kompletní sevis s individuálním přístupem !!! 

Oblékneme vás od hlavy až k patě. 

Můžete vybírat např. ze zn. JOMA, MEVA, LEGEA, ADIDAS, GATORADE atd....

V případě vašeho zájmu stačí napsat na obchod@e-sporting.cz, nebo zavolat na 737 200 336 a domluvit si schůzku.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas E-SPORTING.CZ,zastoupené p. Petrem Dvořákem, se sídlem Šiškova 1227/7 Praha 8, IČ 87587718 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

                                   

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz