Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí-Pátek: 8 - 17 hodin
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.03.2021
RUGBY a JOMA pro rok 2021
Pro rok 2021 JOMA připravila spoustu novinek. Největší novinkou bude spolupráce s Raagbyovou reprezentací Španělska. Joma v nové sezóně nabízí nové mo... číst celé
11.12.2020
NOVÝ MÍČ ADIDAS CONEXT 21 PRO
Tak a je to tu ! Nový zápasový míč od Adidasu CONEXT 21 PRO máme na našem shopu SKLADEM ! Nový design,nová konstrukce, prostě bomba. Jestli ještě nemá... číst celé
08.12.2020
POSLEDNÍ KUSY
V kategorii jsou pro vás připravené poslení kousky za super ceny !!! Připravili jsme pro vás výprodej za skvělé ceny, vše skladem s garancí dodání do ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zasílání novinek
E-sporting týmový specialista

Jsme sportovní obchod zaměřený na kolektivní míčové sporty.  

Zajistíme pro váš tým kompletní sevis s individuálním přístupem.

Oblékneme vás od hlavy až k patě. 

Nabízíme značky JOMA, MEVA, LEGEA, ADIDAS, GATORADE a mnoho dalších.

Velmi rádi Vám se vším poradíme.
📧 obchod@e-sporting.cz
📞 + 420 737 200 336
🤝 preferujete osobní schůzku?
     Není problém, jsme tu pro Vás

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas E-SPORTING.CZ,zastoupené p. Petrem Dvořákem, se sídlem Šiškova 1227/7 Praha 8, IČ 87587718 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Akce, slevové kódy a novinky zasíláme zdarma

                                   

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz